Vervolg op 'Across the Spider-Verse' heeft al een releasedatum

Vervolg op 'Across the Spider-Verse' heeft al een releasedatum

Ben jij al naar Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One (2023) geweest in de bioscoop en schrok je ook zo van het abrupte einde? Bioscoopgangers worden midden in het verhaal achterlaten met een enorme cliffhanger. Niet gek, want dit is namelijk pas Part One. Deel 2 heeft gelukkig al een releasedatum.

Volgend jaar

Na het bizarre succes van Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018), die zelfs de Oscar won voor Beste Animatiefilm, is het niet gek dat de makers hier zoveel mogelijk uit willen halen. Het resultaat is twee vervolgfilms, in plaats van één. De derde film in de populaire animatiereeks heeft inmiddels al een titel: Spider-Man: Beyond the Spider-Verse (2024). Op 29 maart 2024 verschijnt de film in de bioscoop (waarschijnlijk op 28 maart 2024 in Nederland).

Gwen en Miles

In Spider-Man: Across the Spider-Verse zoekt Gwen Stacy (Hailee Steinfeld) Miles Morales (Shameik Moore) weer eens op vanuit haar eigen universum. Wat volgt is een interdimensionaal avontuur waarbij de zin van Spider-Mans leven op de proef wordt gesteld. Kan de held bestaan zonder de tekenende momenten in zijn (of haar) leven?

Beeld: Still 'Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsSpider-Man: Across the Spider-Verse - Part One (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws