'Good Omens' seizoen 2 krijgt trailer: nieuwe afleveringen binnenkort te zien

'Good Omens' seizoen 2 krijgt trailer: nieuwe afleveringen binnenkort te zien

"I'm back", zegt de demoon Crowley in de nieuwe trailer van Good Omens (2019– ). De populaire Prime Video-serie van The Sandman-maker Neil Gaiman en romanschrijver Terry Pratchett begon in 2019 als miniserie, maar werd later toch verlengd met een tweede seizoen.

Wat te verwachten

In deze cocktail van komedie en fantasy moeten een kieskeurige engel en een uitbundige demoon een onwaarschijnlijke samenwerking aangaan om het einde der tijden te voorkomen. In het aanstaande tweede seizoen wordt de bijzondere vriendschap tussen de twee verder uitgediept en zadelt een boodschapper hen op met een groot mysterie…

Het tweede seizoen zal net als seizoen 1 voortborduren op de bestseller van Gaiman en Pratchett (1990), al is de verwachting wel dat de makers zich nóg wat meer vrijheid zullen permitteren om tussen de lijntjes te kleuren.

Reis door de tijd

Verwacht "een mysterie dat ons van vóór het begin van de tijd meevoert naar Bijbelse tijden, een grafroof, De Blitzkrieg boven Engeland in de jaren '40 en uiteindelijk naar de dag van vandaag". Als dat nog niet nieuwsgierig genoeg maakt, is er dus de trailer die Michael Sheen en David Tennant weer laat zien in hun opzienbarende rollen.

Good Omens (2019‑ )
8.0
Kijk op Prime Video • Het einde van de wereld is nabij, waardoor een kieskeurige engel en een uitbundige demon die aardig gesteld zijn op het leven op aarde een onwaarschijnlijke samenwerking moeten aangaan om het armageddon te stoppen.

Het nieuwe seizoen verschijnt op 28 juli op Prime Video. Check hier het volledige overzicht van titels die binnenkort op de streamingdienst te zien zullen zijn.

Beeld: Still 'Good Omens' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Amazon Prime VideoGood Omens (2019– )

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws