Chris Hemsworth reageert op Marvel-kritiek van Martin Scorsese en Quentin Tarantino

Chris Hemsworth reageert op Marvel-kritiek van Martin Scorsese en Quentin Tarantino

Marvelster Chris Hemsworth heeft teleurgesteld gereageerd op de kritiek van Martin Scorsese en Quentin Tarantino. De twee bekende regisseurs lieten eerder in niet mis te verstane bewoordingen weten geen hoge pet van de superheldenfilms op te hebben.

Einde van de filmster?

Scorsese en Tarantino hebben niet alleen aangegeven de Marvelfilms niet als serieuze cinema te beschouwen, vooral Tarantino liet ook zijn afkeer merken van de acteurs en actrices die zich keer op keer voor de nieuwe titels uit het MCU (Marvel Cinematic Universe) lenen. "Captain America is [nu] de ster, niet Chris Evans", zei hij bijvoorbeeld.

Still 'Captain America: Civil War' via TMDb
Still 'Captain America: Civil War' via TMDb

De opmerkingen van Scorsese gaan al jaren terug. Tarantino uitte zich afgelopen najaar, en kon toen op een weerwoord van Shang-Chi-ster Simu Liu rekenen. Vorige week richtte hij zijn vizier nog eens op streamingdiensten.

Onderlinge kritiek

Hemsworth reageerde in gesprek met British GQ teleurgesteld op de zure uitlatingen van de regisseurs:

Het is nogal deprimerend om dat te horen. Daar gaan twee van mijn helden waar ik dan wel niet (meer) mee zal werken. Kennelijk zijn ze geen fan van me

Chris Hemsworth

De acteur voegde toe dat hij blij is om deel te kunnen uitmaken van een franchise die ervoor zorgt dat mensen naar de bioscoop blijven komen. Of dat wel of niet ten nadele gaat van andere films, vindt hij lastig te zeggen.

Thor: Love and Thunder (2022)
6.2
Kijk op Disney+ • In 'Thor: Love and Thunder' maakt Thor (Chris Hemsworth) een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt: een reis naar innerlijke vrede.

Nog steeds helden

Hoewel hij het jammer vindt dat collega's zich binnen de kwetsbare filmwereld negatief over elkaar uitlaten, blijft hij Scorsese en Tarantino wel enorm waarderen, en zou hij 'in een handomdraai' ja zeggen tegen een eventuele samenwerking.

Beeld: Still 'Thor: Love and Thunder' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws