Disney+ deelt nieuwe beelden van 'The Mandalorian'-spin-off, releasedatum nu ook bekend

Disney+ deelt nieuwe beelden van 'The Mandalorian'-spin-off, releasedatum nu ook bekend

Disney+ maakt liefhebbers van The Mandalorian (2019– ) met nieuwe beelden warm voor de nazomerrelease van Ahsoka (2023– ). De nieuwe spin-offserie gaat over het personage Ahsoka Tano, en de releasedatum is inmiddels ook bekend.

Populair personage

Na de val van het Keizerrijk onderzoekt de voormalige Jedi-ridder Ahsoka een nieuwe bedreiging voor het sterrenstelsel. Het daadkrachtige personage is bij veel Mandalorian-kijkers geliefd en kwam ook al voor in The Book of Boba Fett (2021–2022). De makers vinden het nu dus de hoogste tijd voor een spin-off die zich volledig op het personage concentreert.

Op de nieuwe teaserbeelden stelt hoofdrolspeelster Rosario Dawson zich op als een strijdbare buitenstaander, die zich niet wil laten tegenhouden door het feit dat de Jedi-orde lang geleden al is gevallen en alles is het werk zal stellen om nieuwe bedreigingen het hoofd te bieden:

Eerste vlucht

Dawson kan in haar queeste rekenen op een aantal interessante medespelers. Zo is Hayden Christensen weer te zien als Anakin Skywalker en maakt Mary Elizabeth Winstead haar Star Wars-debuut. De actrice speelt de pilote Hera Syndulla, die in geanimeerde vorm al te zien was in Star Wars Rebels (2014–2018).

Aangescherpte release

De releasemaand, augustus 2023, is inmiddels aangescherpt naar een definitieve releasedatum: 23 augustus. Zet de spin-off dus op je watchlist als je dat nog niet gedaan had en wees er straks als eerste bij als de afleveringen te streamen zijn.

Beeld: Still 'Ahsoka' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Video's Disney+The Mandalorian (2019– )Ahsoka (2023– )

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws