Marvel komt met extra beelden van 'Secret Invasion' met Samuel L. Jackson

Marvel komt met extra beelden van 'Secret Invasion' met Samuel L. Jackson

Fervente fans van Marvel en Samuel L. Jackson kijken reikhalzend uit naar de release van de complotbeladen serie Secret Invasion (2023). Een paar weken voor de start van de wekelijkse afleveringen komt de superheldenstudio nog met wat extra beelden.

Niet van echt te onderscheiden

Sterkhouder Nick Fury (Jackson) krijgt in deze nieuwe miniserie assistentie van Talos (Ben Mendelsohn) in zijn verwoede pogingen om een invasie van de Skrulls tegen te gaan. Deze buitenaardse wezens waren onder meer al te zien in Captain Marvel (2019) en begeven zich ondanks hun buitengewone afkomst eenvoudig tussen de mensen.

De nieuwe beelden onderstrepen nog maar eens dat de invasie begonnen is, maar wat doe je als je nauwelijks kunt onderscheiden wie de overtreders zijn?

Marveldebuut

Secret Invasion belooft ondanks de grimmige ondertoon een heus sterrenfeest te worden: naast Jackson en Mendelsohn geven onder meer Olivia Colman, Cobie Smulders, Martin Freeman en Don Cheadle acte de présence. Opvallend is ook het Marveldebuut van Game of Thrones-ster Emilia Clarke, die eerder ook al haar plaats in de Star Wars-franchise innam.

Still 'Secret Invasion' via Disney+/Gareth Gatrell
Still 'Secret Invasion' via Disney+/Gareth Gatrell
Secret Invasion (2023)
6.0
Kijk op Disney+ • Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Talos (Ben Mendelsohn) proberen de Skrulls te stoppen die in de hoogste sferen van het Marvel Universum zijn geïnfiltreerd.

Woensdagen

De eerste aflevering van Secret Invasion verschijnt op 21 juni, en dat gaat elke woensdag zo door tot de finale op 26 juli. Bekijk hier het overzicht van titels die deze maand verder nog op Disney+ zullen verschijnen.

Beeld: Still 'Secret Invasion' via Disney+/Gareth Gatrell
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Disney+Secret Invasion (2023)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws