'Breaking Bad'-acteur overleden op 52-jarige leeftijd

'Breaking Bad'-acteur overleden op 52-jarige leeftijd

Acteur Mike Batayeh is begin deze maand in zijn slaap overleden aan een hartaanval, zo meldt zijn familie. De acteur was onder andere bekend van Breaking Bad (2008–2013), waarin hij te zien was als Dennis Markowski, de wasserettemanager. Batayeh is 52 jaar geworden.

Bekende van koningshuis Jordanië

Behalve in Breaking Bad is Batayeh ook te zien in onder meer CSI: Miami (2002–2012), American Dreamz (2006) en Detroit Unleaded (2012). Daarnaast trad hij op als komiek in comedyclubs zoals Gotham in New York en een handvol clubs in Los Angeles waaronder Laugh Factory, Comedy Store, Improv en Icehouse. Hij maakte deel uit van de eerste golf westerse komieken die de kans kreeg op te treden voor het lokale publiek in het Midden-Oosten. Als onderdeel hiervan nam hij een comedyspecial op voor Showtime Arabia en trad hij op in Egypte, Libanon en Jordanië. In Jordanië werd hij meermaals uitgenodigd door de koninklijke familie.

Met groot verdriet en een zwaar hart kondigen mijn zussen en ik het overlijden aan van onze geliefde broer. Hij zal erg gemist worden door degenen die van hem hielden. Hij had een enorme gave om veel mensen vreugde te bezorgen en aan het lachen te brengen.

Zus Mike Batayeh

Rol in Breaking Bad

Batayeh was in drie afleveringen van Breaking Bad te zien als de manager van Lavandería Brillante die diende als dekmantel voor het grote meth-laboratorium van Gus Fring. Markowski kwam uiteindelijk op een vurige manier om het leven in de gevangenis.

Breaking Bad (2008‑2013)
9.5
Kijk op Netflix • Op het moment dat de vrouw van scheikundeleraar Walter White (Bryan Cranston) zwanger is van hun tweede kind, stort zijn wereld in.
Beeld: Still 'Breaking Bad' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities SeriesBreaking Bad (2008–2013)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws