Meest vreemde nieuwe horrorfilm op Netflix doet het fantastisch

Meest vreemde nieuwe horrorfilm op Netflix doet het fantastisch

Netflix heeft een breed aanbod aan horrorfilms, maar af en toe gooit de streamingdienst iets zeer opvallends in de mix, Tin & Tina (2023) is daar een voorbeeld van. Wie niet houdt van doorsnee keuzes, maar wel van horrorfilms en een avondje entertainment, heeft met deze film een leuk avondje in het vooruitzicht.

Kijkcijferhit met een twist

De film steelt de show op Netflix, maar de beoordelingen zijn helaas niet zo enthousiast als de kijkcijfers suggereren. Momenteel krijgt de film een score van 43% van de critici van Rotten Tomatoes en zelfs 19% van het publiek. Wie hoopt de beste film van zijn leven te aanschouwen, is dus gewaarschuwd.

Still 'Tin & Tina' via TMDb
Still 'Tin & Tina' via TMDb

Een gevaarlijke obsessie

De film speelt zich af in de jaren '80 in Spanje. Na een tragische miskraam besluit een jong stel om een tweeling te adopteren uit een klooster. De tweeling blijkt geobsedeerd met hun strenge religieuze leer en dit leidt al snel tot verontrustende gebeurtenissen. De hoofdrollen worden gespeeld door Milena Smit, Jamie Lorente, Carlos Gonzalez, Anastasia Russo, Teresa Rabal, Ruth Gabriel, Chelo Vivares en Luiz Perezagua.

Tin & Tina (2023)
4.7
Kijk op Netflix • Na een traumatische miskraam adopteert een jong stel twee eigenaardige tweelingen uit een klooster, waarvan de obsessie met religie het gezin al snel verstoort.
Beeld: Still 'Tin & Tina' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixTin & Tina (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws