Komedie 'No Hard Feelings' met Jennifer Lawrence nu te zien via Pathé Thuis

Komedie 'No Hard Feelings' met Jennifer Lawrence nu te zien via Pathé Thuis

The Hunger Games-ster Jennifer Lawrence gaat een wel heel bijzondere deal aan in No Hard Feelings (2023). De komedie is vanaf vandaag te huur via Pathé Thuis. No Hard Feelings kijk je hier.

Het zit het personage van Lawrence niet mee: haar ex Gary maakt haar leven moeilijk, ze heeft geen geld en ook haar baan valt in het water. Tot overmaat van ramp raakt ze ook nog eens haar auto kwijt, maar dan stuit ze op een advertentie van een moeder die een relatie zoekt voor haar zoon… in ruil voor een auto. Dan kan bijna niet misgaan, toch?

Kijk No Hard Feelings nu op Pathé Thuis! 🍿

Naast Lawrence worden de overige hoofdrollen gespeeld door Ebon Moss-Bachrach, Natalie Morales en Hasan Minhaj. De komedie is geregisseerd door Gene Stupnitsky, die eerder Good Boys (2019) maakte met Jacob Tremblay.

No Hard Feelings (2023)
6.4
Kijk op Pathé Thuis • Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie een opmerkelijke vacature: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat.

No Hard Feelings is vanaf vandaag on demand te huur via Pathé Thuis. De film is nu te huur vanaf €4,99. Nog meer inspiratie nodig? Kijk ook eens naar de Top 100 beste films op Pathé Thuis.

Copyright 2023 CTMG, Inc. All Rights Reserved.
Copyright 2023 CTMG, Inc. All Rights Reserved.
Beeld: Copyright 2023 CTMG, Inc. All Rights Reserved.

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tipsNo Hard Feelings (2023)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws