Gloednieuwe actiethriller met Liam Neeson vanaf deze week te zien

Gloednieuwe actiethriller met Liam Neeson vanaf deze week te zien

Liam Neeson keert deze week weer terug op het witte doek met Retribution (2023), over een mysterieus belletje en een gevaarlijke bom. De actiethriller gaat komende donderdag eindelijk in première.

Autobom

Neeson kruipt deze keer in de huid van de Amerikaanse zakenman Matt Turner, die samen met zijn vrouw en kinderen in Berlijn woont. Als Matt op een dag zijn kinderen naar school brengt, wordt hij gebeld door een onbekend nummer en krijgt hij een mysterieuze stem aan de lijn. Hij moet doen wat hem wordt opgedragen, anders gaat de bom onder de stoel in zijn auto vaf… Kan Matt het mysterie oplossen en zijn gezin te redden?

Bekende gezichten

De actiethriller is geregisseerd door Nimród Antal, die eerder Predators (2010) met Adrien Brody en Alice Braga maakte. Naast Neeson worden de overige rollen gespeeld door Avater: The Way of Water-acteur Jack Champion en Embeth Davidtz, die we kennen als Miss Honey in Matilda (1996).

Retribution (2023)
5.2
De Amerikaanse zakenman Matt Turner (Liam Neeson) woont samen met zijn vrouw en kinderen in Berlijn. Wanneer Matt op een dag zijn kinderen naar school brengt, wordt hij gebeld door een onbekend nummer en krijgt hij een mysterieuze stem aan de lijn.

Deze week in de bioscoop

Retribution verschijnt komende donderdag 21 september in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die deze week op het witte doek verschijnen, kun je hier terecht.

Afbeelding via Filmdepot
Afbeelding via Filmdepot
Beeld: Still 'Retribution' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsRetribution (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws