Gloednieuw kostuumdrama schiet de Netflix top 10 binnen

Gloednieuw kostuumdrama schiet de Netflix top 10 binnen

Fans van kostuumdrama's kunnen hun geluk niet op door Ehrengard: The Art of Seduction (2023) op Netflix. De sprookjesachtige Deense film met Borgen-ster Sidse Babett Knudsen staat na het eerste weekend nu al in de Netflix top 10. Heb jij hem al gezien?

Handige Netflix-pagina's:

Ehrengard: The Art of Seduction (2023)
5.8
Kijk op Netflix • In het sprookjeskoninkrijk Babenhausen wordt een jonge, zelfbenoemde expert in de liefde, Cazotte, ingehuurd door de sluwe groothertogin om haar te helpen een erfgenaam te vinden.

De film speelt zich af in het sprookjeskoninkrijk Babenhausen. Hier wordt een jonge, zelfbenoemde expert in de liefde, Cazotte, ingehuurd door de sluwe groothertogin om haar te helpen een erfgenaam te vinden. Terwijl ze op zoek gaat naar een geschikte toekomstige prinses, leert Cazotte de schuchtere en introverte kroonprins de kunst van het verleiden en de liefde bedrijven.

Maar hun plan loopt al snel spaak, wanneer een buitenechtelijke erfgenaam wordt verwekt en de koninklijke familie haar toevlucht moet zoeken in het kasteel van Rosenbad. Terwijl de rivalen van de koninklijke familie hun plan op de spits drijven, wordt Cazotte zelf verliefd op Ehrengard, het hofmeisje, en komt hij er geleidelijk achter dat hij eigenlijk helemaal geen expert in de liefde is.

Beeld: Still 'Ehrengard: The Art of Seduction' via Netflix / Christian Geisnæs

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsEhrengard: The Art of Seduction (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws