Netflix heeft nieuwe top 10-functie met meest bekeken films & series

Netflix heeft nieuwe top 10-functie met meest bekeken films & series
25 februari 2020 om 11:08

Netflix heeft een nieuwe top 10-functie uitgerold om te laten zien waar mensen daadwerkelijk naar kijken. De streamingdienst probeert het voor abonnees gemakkelijker te maken om bij te houden wat mensen in het land aan het kijken zijn door deze top 10-lijstjes (rijtjes) te introduceren.

In een nieuwe blogpost gepubliceerd door Netflix zelf wordt vermeld dat de top 10 elke dag zal worden bijgewerkt met de meest populaire titels binnen het land van een abonnee. Daarnaast zal de lijst veranderen afhankelijk van hoe relevant de series en films in de lijst zijn voor de interesses binnen het profiel. Netflix laat ook weten dat abonnees een nog beter gevoel kunnen krijgen van wat er gaande is op het platform door te klikken op de individuele films en series om top 10-lijsten te krijgen voor elke respectievelijke categorie.

De top 10 is nu beschikbaar voor Netflix-abonnees en wordt met een ander ontwerp dan andere traditionele rijen content op Netflix getoond, zodat kijkers makkelijker het onderscheid kunnen maken.

Wil je weten wat de beste films op Netflix zijn, de beste series op Netflix zijn, of wat er nieuw op Netflix te zien is, dan kun je natuurlijk nog altijd het beste terecht op FilmVandaag.nl!

Beeld: Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten