Vanavond op tv: sciencefictionthriller 'I, Robot' met Will Smith

Vanavond op tv: sciencefictionthriller 'I, Robot' met Will Smith
20 september 2020 om 08:24

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de meeslepende sciencefictionthriller I, Robot (2004) met Will Smith.

I, Robot speelt zich af in Chicago in het jaar 2035. Robots zijn nu de normaalste zaak van de wereld en werken als bedienden, werknemers en beschermers. Ze zijn geprogrammeerd om geen mensen kwaad te doen, maar detective Del Spooner (Will Smith) is ervan overtuigd dat een robot achter de moord zit op Alfred Lanning, de bedenker van de robots.

De film is geregisseerd door Alex Proyas, bekend van films als The Crow (1994), Knowing (2009) en Gods of Egypt (2016). I, Robot werd genomineerd voor de Oscar voor beste visuele effecten.

Bekijk hier de trailer van I, Robot:

I, Robot is vanavond om 22.15 uur te zien op Veronica. Heb je deze film al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze week.

I, Robot (2004)
7.1
In het Chicago van 2035 zijn robots overal aanwezig. Ze zijn bedienden, werknemers en beschermers in één, en dankzij de drie wetten van de robotica, zijn ze niet in staat om mensen kwaad te doen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'I, Robot' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsI, Robot (2004)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten