Nieuw op Videoland: de 5 beste films van deze week

Nieuw op Videoland: de 5 beste films van deze week
19 september 2020 om 16:41

Week 38 is alweer bijna ten einde en dat betekent dat het tijd is voor ons overzicht van de beste films die Videoland deze week op de streamingdienst plaatste. Onze favoriet deze week is het drama My Foolish Heart (2018), over de legendarische jazztrompettist Chet Baker die in 1988 onder mysterieuze omstandigheden overlijdt in Amsterdam.

In de kleine lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Videoland zijn verschenen. De lijst bestaat uit heruitgebrachte films op het platform, maar ook uit nieuwe films die nog nooit eerder op Videoland te zien zijn geweest. Al het nieuwe aanbod op Videoland vind je via: Nieuw op Videoland. Of bekijk de beste films via: Beste films op Videoland.

 1. 7.6
  Kijk op Videoland • De idealistische FBI agent Kate (Emily Blunt) wordt uitgekozen door elite taskforce-ambtenaar Matt Graves (Josh Brolin) om te helpen bij de escalerende oorlog tegen drugs.
 2. 7.4
  Kijk op Videoland • In dit vierde deel wordt de organisatie Impossible Mission Force (IMF) ervan verdacht betrokken te zijn bij een internationaal terroristisch complot en op non-actief gezet.
 3. 7.1
  Kijk op Videoland • Rocky Balboa, the Italian Stallion, die bekend stond om zijn stalen kaak en zijn wilskracht om te winnen, heeft al jaren niet meer gebokst.
 4. 7.1
  Kijk op Videoland • Vrijdagnacht 13 mei 1988. De legendarische jazztrompettist Chet Baker sterft onder mysterieuze omstandigheden op straat voor zijn hotel in Amsterdam.
 5. 6.8
  Kijk op Videoland • Na een leven vol zorg voor anderen, wordt de pas gepensioneerde Schiedamse kapster Lou (Loes Luca) tijdens een taalcursus in Andalusië voor het eerst sinds lange tijd geconfronteerd met haar eigen dromen en onvervulde verlangens.

Deze films al gezien, of zin in iets anders? Bekijk dan alle nieuwe films en series via: Nieuw op Videoland.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films Videoland VOD-tips Videoland-tips

Lees ook: Lee Isaac Chung regisseert 'Your Name'-remake

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten