Joel Kinnaman lachte om elke pagina van het 'The Suicide Squad'-script

Joel Kinnaman lachte om elke pagina van het 'The Suicide Squad'-script
20 september 2020 om 12:09

In een interview met The Hollywood Reporter sprak Joel Kinnaman onder meer over James Gunns The Suicide Squad (2021). Hij prijst regisseur Gunn over de manier waarop hij het komediegenre van de film benadert en ook de hechte dynamiek van de cast.

De Zweedse Kinnaman gelooft dat hij met The Suicide Squad zijn eerste R-rated-komedie heeft geschoten. Hij was laaiend enthousiast over het script:

Die film gaat te gek zijn. […] Elke pagina van het script […] maakte me aan het lachen. James heeft het genre zo goed in de vingers, maar ook elk ander aspect van komedie en zelfs de marketing. Hij begrijpt de wereld zo goed, en omdat hij het schreef, vindt hij niet alleen de concepten opnieuw uit, maar ook de karakters.

Niet alleen is Gunn een geweldige regisseur, de cast doet namelijk niet voor hem onder. De sfeer was zelfs nog beter dan bij de eerste film:

Er zijn zeker een aantal nieuwe castleden die al echte vrienden worden […] Er werd meer energie in de film gestopt deze tweede keer. De eerste keer werd er veel energie gestoken in alles om ons heen. (Lacht). Maar nee, het zijn allemaal zulke goede mensen.

Kinnaman gaf ook al aan dat hij niet kan wachten om de film "te zien als een fan", dus dat hij er zelf in meespeelt schrikt hem niet af. Het is nog wel even wachten tot we hem weer als Rick Flag op het grote doek kunnen zien, want The Suicide Squad staat gepland voor 5 augustus 2021. Kijk hieronder alvast een sneak peek.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Suicide Squad' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsThe Suicide Squad (2021)

Lees ook: 'The Last Dance' verrast bij de Emmy's en verslaat 'Tiger King'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten