Disney deelt de eerste trailer van Marvel-serie 'WandaVision'

Disney deelt de eerste trailer van Marvel-serie 'WandaVision'
21 september 2020 om 08:41

Disney deelt zondagnacht tijdens de Emmy Awards de eerste trailer voor de nieuwste Marvel-serie WandaVision (2020). In de gloednieuwe trailer zien we Paul Bettany als Vision en Elizabeth Olsen als Wanda Maximoff, oftewel Scarlet Witch.

Wanda en Vision bevinden zich terug in de tijd waar Wanda zich afvraagt hoe ze eigenlijk hier zijn gekomen en wanneer ze zijn getrouwd. Vision wordt verteld dat hij dood is, zo zagen we natuurlijk in Avengers: Infinity War (2018) toen Thanos de infinity steen uit zijn lijf rukte.

Bekijk hier de trailer van WandaVision:

Naast Bettany en Olsen zien we ook bekende namen voorbijkomen in de trailer zoals Teyonah Parris, bekend van Five Nights in Maine (2015) en Dear White People (2014), Kathryn Hahn, Debra Jo Rupp die we kennen uit That '70s Show (1998–2006), en Fred Melamed.

Ook zien we Kat Dennings die haar rol als Darcy Lewis van de Thor-films weer oppakt in de serie, en keert Randall Park terug als Jimmy Woo, de FBI-agent uit Ant-Man and the Wasp (2018).

WandaVision is de eerste Marvel-serie die naar Disney+ komt. De serie verschijnt dus eerder dan The Falcon and the Winter Soldier (2020), waarvan Disney dit weekend bekendmaakte dat deze pas in 2021 te zien zal zijn. Oorspronkelijk was deze volgorde van release omgekeerd. Wanneer WandaVision precies in première gaat is nog niet bekend, Disney onthult in de trailer dat dit "binnenkort" is. Naar verluidt verschijnt de serie in december op de streamingdienst.

WandaVision (2020)
Tv-Serie-spinoff van het Marvel Cinematic Universe. Bevat de karakters Scarlet Witch / Wanda Maximoff en The Vision.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'WandaVision' via TMDb

Meer over:

Video on demand Series Video's Disney+WandaVision (2020)

Lees ook: Zendaya schrijft geschiedenis tijdens de Emmy Awards

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten