Vanavond op tv: 'Reservoir Dogs' van Quentin Tarantino

Vanavond op tv: 'Reservoir Dogs' van Quentin Tarantino
21 september 2020 om 11:59

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip het misdaaddrama Reservoir Dogs (1992) van regisseur Quentin Tarantino.

In Reservoir Dogs brengt Eddie (Chris Penn) een groep criminelen bij elkaar om een juwelier te beroven. De zes kennen elkaar niet en weten enkel de codenamen van hun teamleden. Als de overval gruwelijk misgaat, beginnen de criminelen te vermoeden dat één van hen een politie-informant is.

De cast bestaat uit topnamen zoals Harvey Keitel, Tim Roth, Michael Madsen, Steve Buscemi en Tarantino zelf. De klassieker werd in slechts 35 dagen opgenomen en de castleden droegen veelal hun eigen kleding om het budget zo laag mogelijk te houden. De film staat met zijn hoge score op plek 84 in onze top 100 films aller tijden.

Bekijk hier de trailer van Reservoir Dogs:

Reservoir Dogs is vanavond om 20:25 uur te zien op NPO 3. Heb je deze film al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze week.

Reservoir Dogs (1992)
8.3
Cabot is een meester in het organiseren van overvallen op juweliers. Zijn zoon 'Nice Guy' Eddie brengt een groep criminelen bij elkaar om een diamantair te beroven.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Reservoir Dogs' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsReservoir Dogs (1992)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten