Teddi Mellencamp is klaar met 'The Real Housewives of Beverly Hills'

Teddi Mellencamp is klaar met 'The Real Housewives of Beverly Hills'
23 september 2020 om 09:04

Teddi Mellencamp, dochter van John Mellencamp en bekend van de serie The Real Housewives of Beverly Hills (2010– ), laat via een video op Instagram weten klaar te zijn met het realityprogramma. De blonde keert niet meer terug in de serie en heeft haar laatste afleveringen gehad.

Haar contract met de zender Bravo zou maar voor drie jaar zijn geweest en wordt nu deze afloopt niet verlengd. "Ik ben er onlangs achtergekomen dat mijn contract als 'housewive' niet wordt verlengd," zo vertelt ze in de video.

Het voelt bijna als een breuk, omdat je zulke sterke relaties hebt ontwikkeld met de cast en crew, en je krijgt ongelooflijke dingen te doen die je waarschijnlijk nooit zult ervaren zonder de show.

Mellencamp is al vanaf 2017 te zien in het realityprogramma, waarin vrouwen in Beverly Hills zowel vriend en vijand van elkaar zijn en flink wat drama veroorzaken. In het nieuwste seizoen zagen we hoe Mellencamp omging met de zwangerschap van haar dochter, Dove. Ook was te zien hoe Brandi Glanville haar en Kyle vertelde over Glanville's affaire met Denise Richards. Ook Richards heeft laten weten niet terug te keren in het programma na de laatste aflevering van seizoen 10.

Op Netflix kijk je nu naar de eerste twee seizoenen van The Real Housewives of Beverly Hills.

The Real Housewives of Beverly Hills (2010– )
4.9
Realityserie die plaatsvindt in Beverly Hills, waar vrouwen op hoge hakken vechten als vijanden, samen drinken als vrienden en flink wat drama veroorzaken.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Real Housewives of Beverly Hills' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities SeriesThe Real Housewives of Beverly Hills (2010– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten