Eerste teaser van Duitse Netflix-serie 'Barbaren' belooft een groot spektakel

Eerste teaser van Duitse Netflix-serie 'Barbaren' belooft een groot spektakel
23 september 2020 om 09:38

Duitsland heeft zichzelf inmiddels bewezen als maker van geweldige Netflix-series. Ook nu lijkt de eerste teaser van Barbaren (2020– ) het talent van onze oosterburen te bewijzen.

Een groep Germaanse barbaren probeert de opkomst van het Romeinse rijk te stoppen. Tijdens de slag in Teutoburgerwoud in 9 n.Chr. wordt het lot van drie mensen met elkaar verbonden. Het verhaal is gebaseerd op echte geschiedenis, waarbij verschillende Germaanse stammen een grote nederlaag wonnen. De opmars van de Romeinen in het noorden kwam hiermee tot stilstand.

In de eerste teaser die Netflix vanochtend deelt, zien we keizer Augustus, grote Romeinse legers, Germaanse soldaten, geweld, gevechten en strijdlust. Bekijk hier zelf de eerste beelden van de nieuwe Duitse Netflix-serie:

In de video onthult Netflix zoals we van de streamingdienst gewend zijn de releasedatum. Vanaf 23 oktober is Barbaren al te zien. Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen, met onder anderen Gaetano Aronica, Bence Ferenczi, Jeanne Goursaud en Tibor Milos Krisko in de hoofdrollen. Barbara Eder en Philipp Leinemannde regisseren de serie.

In Duitsland wordt de serie al bestempeld als de Duitse versie van de grote hit Vikings (2013– ). Ook worden er vergelijkingen gemaakt met The Witcher (2019– ), zo zijn beide series opgenomen in Hongarije.

Barbaren is vanaf 23 oktober te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Barbaren (2020– )
7.3
Tijdens de slag in het Teutoburgerwoud in 9 n.Chr. wordt het lot van drie mensen met elkaar verbonden wanneer de Germaanse stammen proberen de expansie van het Romeinse Rijk tot staan te brengen.

Beeld: Still 'Barbaren' via Netflix/YouTube
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sBarbaren (2020– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten