Carey Mulligan gecast in nieuwe Netflix-film 'Maestro' met Bradley Cooper

Carey Mulligan gecast in nieuwe Netflix-film 'Maestro' met Bradley Cooper
23 september 2020 om 10:30

In een nieuwe Netflix-film met Bradley Cooper speelt Carey Mulligan Felicia, de vrouw van de legendarische componist en dirigent Leonard Bernstein. Het muzikale drama Maestro (2021) wordt tevens geregisseerd door Cooper.

Mulligan is bekend van haar rollen in films als The Great Gatsby (2013), Drive (2011), Public Enemies (2009) en Pride & Prejudice (2005). De actrice werd in 2010 genomineerd voor een Oscar voor haar optreden in An Education (2009). Naast haar rol in de nieuwe Netflix-film Maestro, werkt ze ook met de streamingdienst samen aan de nieuwe film The Dig met Ralph Fiennes.

Maestro (2021)
Een portret van Leonard Bernsteins bijzondere charisma en zijn passie voor muziek toen hij beroemd werd als Amerika's eerste inheemse, wereldbekende dirigent, die zijn ambitie om zowel symfonische als populaire Broadway-werken te componeren, alsmaar voortzette.

Voor Cooper is Maestro de tweede film die hij regisseert na A Star Is Born (2018). Hij schreef het script samen met Josh Singer. De film vertelt het verhaal van de liefde tussen Leonard Bernstein en zijn vrouw Felicia, die 30 jaar samen waren. De twee kregen drie kinderen: Jamie Bernstein, Alexander Bernstein en Nina Bernstein Simmons. Zoon Jamie is blij met de casting van Mulligan:

We zijn absoluut blij dat Carey Mulligan onze moeder in Maestro zal spelen. Carey zal zeker Felicia's unieke combinatie van humor, warmte, elegante schoonheid en diepgang van emoties vastleggen.

Wanneer de film op Netflix te zien is, is nog niet bekend. De productie start naar verluidt in de lente.

Beeld: Still 'Promising Young Woman' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Algemeen Films Celebrities Video on demand NetflixMaestro (2021)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten