Gerucht: HBO werkt aan 'Harry Potter'-series

Gerucht: HBO werkt aan 'Harry Potter'-series
23 september 2020 om 12:00

Op internet circuleert een hardnekking gerucht dat HBO bezig zou zijn met het ontwikkelen van Harry Potter-series. Presentatrice en YouTuber Grace Randolph beweert dat bronnen haar hebben geïnformeerd over de plannen van de streamingdienst. Er is nog niks officieel bevestigd.

Volgens Randolph zou HBO nog niets naar buiten kunnen brengen omdat ze in de knoei liggen met alle contracten rond de franchise. Tot 2022 zou Universal de rechten van alle Harry Potter-films hebben, waardoor pas daarna eventuele series aangekondigd zouden mogen worden.

Alle Harry Potter-films waren kort beschikbaar op HBO Max, de nieuwe streamingdienst van HBO die vooralsnog alleen in de Verenigde Staten opereert, maar werden eind augustus eraf gehaald toen Universal de films enkel op Peacock wilde hebben. In Nederland staan alle acht films overigens op Amazon Prime Video.

Of de series er echt komen of niet, lijkt nu nog niet duidelijk. Vooralsnog zijn het vooral geruchten die rondgaan. Als het klopt wat Randolph zegt, dan zullen we pas in 2022 te horen krijgen of deze series in de Harry Potter-franchise er echt komen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Algemeen Films Series Video on demand

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten