Ryan Gosling speelt een stuntman in de nieuwe film van David Leitch

Ryan Gosling speelt een stuntman in de nieuwe film van David Leitch
24 september 2020 om 10:36

Ryan Gosling zal na Drive (2011) opnieuw in de huid van een stuntman kruipen. Gisteren werd bekend dat de acteur samen met regisseur David Leitch voor Universal een nieuwe film gaat maken.

Het script zal worden geschreven door Drew Pearce, die eerder meewerkte aan Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019). De film zal worden geproduceerd door Entertainment 360, maar dat gaat in samenwerking met onder ander Netflix, Paramount en MGM. Dat zou dus kunnen betekenen dat de nieuwe film op Netflix zal verschijnen, maar daar heeft het streamingsplatform nog niks over bevestigd.

Het is best een bijzonder project voor regisseur Leitch. Voordat hij films ging maken was hij namelijk zelf stuntman en stuntcoördinator. Volgens Deadline Magazine was Leitch al langer op zoek naar het ideale project in het actiegenre om een stuntmanfilm te kunnen maken. Ook voor Gosling is het geen nieuw genre, hij vertolkte eerder de rol van stuntman in thriller Drive en had ook een vergelijkbare rol in The Place Beyond the Pines (2012).

De acteur en de regisseur hebben de koppen al bij elkaar gestoken, en zijn van plan om deze film snel te gaan maken. Op dit moment werkt Leitch nog aan de pre-productie van een andere film, Bullet Train met Brad Pitt in de hoofdrol. Ook Gosling zit niet stil, hij speelt samen met Chris Evans mee in de Netflixfilm The Gray Man. Waar deze nieuwe stuntfilm op de kalender staat is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Drive' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Celebrities

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten