'Jurassic World: Dominion' heeft volgens de regisseur 'het beste van twee werelden'

'Jurassic World: Dominion' heeft volgens de regisseur 'het beste van twee werelden'
24 september 2020 om 11:22

Jurassic World: Dominion (2021) zal het allerbeste van twee werelden in zich hebben, als we regisseur Colin Trevorrow moeten geloven. Tijdens een gesprek over een ander project vertelde hij dat de nieuwe film onderdeel is van een groter verhaal, en het alles bij elkaar zal brengen.

Jurassic World: Dominion is namelijk niet alleen het einde van de Jurassic World-trilogie waar Trevorrow in 2015 mee begon, het is ook de terugkeer van Laura Dern en Sam Neill naar de franchise. Dern en Neill schitterden in de allereerste Jurassic Park (1993), en om ze nu samen met Jeff Goldblum weer op het witte doek te zien is iets om naar uit te kijken.

De film en de franchise kwamen ter sprake tijdens een gesprek over de nieuwe Netflix-serie Jurassic World: Camp Cretaceous (2019– ), en Trevorrow zei over zijn geliefde project:

[Jurassic World: Dominion] is de film die ik vanaf het begin al wil maken. Het is de film waar we met de afgelopen twee films al naar toe aan het werken zijn. Het maakt echt deel uit van een groter verhaal.

Jurassic World: Dominion (2021)
'Jurassic World 3' is een film uit 2021 in het genre actie / avontuur. In de film, geregisseerd door Colin Trevorrow, spelen onder anderen Laura Dern en Bryce Dallas Howard.

Ik denk dat de mensen de grootte en het belang van Dern, Neill en Goldblums personages in deze film misschien onderschatten, maar ze zijn echt een sterk trio. Ik vind het heel bijzonder dat we deze geliefde personages uit een film van bijna 30 jaar oud opnieuw terug gaan zien in een film. Dat we ze opnieuw samen zien, in de context van een andere tijd en een andere wereld. Dat is heel spannend.

De drie gevierde acteurs deelden allemaal al korte fragmenten en beelden van de set op hun sociale media. Fans kijken reikhalzend uit naar meer, en als we Trevorrow moeten geloven is dat zeer terecht. Jurassic World: Dominion is vanaf donderdag 10 juni 2021 in de bioscoop te zien.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Jurassic Park' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsJurassic World: Dominion (2021)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten