Gerucht: Tom Holland speelt Link in Netflix-serie over 'The Legend of Zelda'

Gerucht: Tom Holland speelt Link in Netflix-serie over 'The Legend of Zelda'
26 september 2020 om 20:24

Een anonieme bron meldt dat de Spider-Man-acteur Tom Holland in de huid kruipt van Link in een Netlfix-serie over de populaire game The Legend of Zelda.

Hoe betrouwbaar deze bron is zal moeten blijken, maar het betreft dezelfde persoon die ook het nieuws tipte over Ben Affleck die terugkeert als Batman in The Flash (2022) en over een prequel van de Netflix-serie The Witcher (2019– ). Beiden bleken waar te zijn.

Het gerucht gaat dus dat Netflix en Nintendo een samenwerking aan zijn gegaan om een serie te maken van de populaire game The Legend of Zelda, waarin de jonge held Link de beeldschone prinses Zelda probeert te redden van het kwaad. De vraag is echter welke versie van de game er gebruikt wordt als inspiratie. Zouden Netflix en Nintendo zich meer richten op Breath of the Wild of op bijvoorbeeld The Ocarina of Time?

In 2021 is het de 35e verjaardag van het spel, waardoor een Netflix-serie over het spel een redelijk logische zet zou zijn in dit speciale jaar. Het schijnt dat Nintendo grote plannen heeft om de verjaardag te vieren…

In hoeverre de geruchten waar zijn en of Tom Holland echt de rol van Link op zich neemt áls er daadwerkelijk een Legend of Zelda-serie aankomt, zal de komende tijd duidelijk moeten worden als Netflix, Holland, of Nintendo een verklaring naar buiten brengen. Voor nu kunnen we op Netflix genieten van de Peter Parker-acteur in de nieuwste thriller The Devil All the Time (2020).

Beeld: Still 'The Devil All the Time' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Celebrities Video on demand Netflix

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten