Netflix-serie 'F is for Family' stopt na seizoen 5

Netflix-serie 'F is for Family' stopt na seizoen 5
2 oktober 2020 om 10:28

Er is goed nieuws en slecht nieuws voor fans van F is for Family (2015– ): de Netflix-serie is verlengd met een nieuw seizoen, maar dit zal tevens het slotseizoen zijn. De animatiekomedie stopt officieel na het vijfde seizoen.

Seriemaker Bill Burr bevestigt het nieuws en bedankt fans voor het kijken. Hij is vooral dankbaar dat ze samen nog een seizoen mogen maken:

Dank aan alle fans die naar deze show hebben gekeken. Dankzij Vince Vaughn, Peter Billingsley Victoria Vaughn, Ted Sarandos en alle ongelofelijke schrijvers, acteurs, animatoren, redacteuren en muzikanten die deze show hebben neergezet.

De serie ging in 2015 in première en volgt de Iers-Amerikaanse familie Murphy in de jaren '70. Politieke correctheid was toen nog geen ding en het was een tijd waarin het bier rijkelijk stroomde en de man de baas was over de tv.

Bekijk hier de trailer van F is for Family seizoen 4:

Naast Burr die de stem inspreekt van Frank zijn ook acteurs Laura Dern, Justin Long, Debi Derryberry, Haley Reinhart en Sam Rockwell te horen. Seizoen 1 tot en met 4 van F is for Family zijn nu te zien op Netflix. Wanneer het vijfde seizoen verschijnt is nog niet bekend.

F is for Family (2015– )
8.0
Frank Murphy droomde er altijd van piloot te worden maar werkt nu als bagage-afhandelaar op het vliegveld en voedt samen met zijn vrouw drie kinderen op.
Beeld: Still 'F is for Family' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Algemeen Video on demand NetflixF is for Family (2015– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws