Trailer van de aangrijpende Netflix-film 'Was wir Wollten' nu te zien

Trailer van de aangrijpende Netflix-film 'Was wir Wollten' nu te zien
19 oktober 2020 om 16:52

Netflix heeft vandaag de eerste trailer van de Duitse film Was wir wollten (2020) met de wereld gedeeld. De film, die gaat over een onvervulde kinderwens en een zoektocht naar zingeving, is vanaf volgende maand te zien op het platform.

Alice en Niklas, gespeeld door Lavinia Wilson en Elyas M'Barek, zijn een jong stel met een grote kinderwens. Maar wat ze ook proberen, het lijkt er niet in te zitten voor de twee. Op doktersadvies gaan ze er samen even tussenuit en vertrekken naar Sardinië. Even op vakantie, de zinnen verzetten en aan andere dingen denken. Maar daar ontmoeten ze een gezin dat alles lijkt de hebben dat de twee verlangen. Kijk de trailer hier:

Hoofdrolspelers Wilson en M'Barek zijn zeer geliefde acteurs in ons buurland, en de verwachtingen voor deze nieuwe film zijn dan ook hoog. De film is geregisseerd door Ulrike Kofler. Het is haar speelfilmdebuut, maar een groentje is Kofler allerminst. Ze werkte hiervoor onder andere mee aan The Ground Beneath My Feet (2019) en Wilde Maus (2017).

Was wir wollten (2020)
5.8
Alice (Lavinia Wilson) en Niklas (Elyas M'Barek) zijn een jong stel dat de grootste wens heeft om een eigen kind te krijgen.

Was Wir Wollten is vanaf 11 november te zien op Netflix. Het complete Netflix-aanbod vind je hier.

Beeld: Still 'Was Wir Wollten' via TMDb
Tekst: Netflix

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sWas wir wollten (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree