Disney+ deelt eerste trailer van 'Frozen'-short 'Once Upon a Snowman'

Disney+ deelt eerste trailer van 'Frozen'-short 'Once Upon a Snowman'
19 oktober 2020 om 17:21

De temperaturen dalen, en hoewel we nog midden in de herfst zitten, is het niet moeilijk om met alle aangekondigde kerstfilms al een beetje in winterse sferen te raken. Disney+ doet ook een duit in het zakje: vandaag deelde het platform de eerste trailer van Once Upon a Snowman (2020).

Once Upon a Snowman is een korte film die zich afspeelt binnen het Frozen-universum. De short zal niet in de bioscoop draaien, maar alleen via Disney+ te zien zijn. In de film volgen we Olaf de sneeuwman. Wat gebeurde er eigenlijk met hem nadat Elsa hem creëerde en toen liet gaan? Hoe ontmoette hij Anna en Kristoff, en houdt hij eigenlijk wel van de zomer? Kijk de trailer van de sneeuwman-coming of age hier:

Once Upon a Snowman is geregisseerd door Dan Abraham en Trent Correy en draagt in het Nederlands de titel Het verhaal van Olaf.

Once Upon a Snowman (2020)
7.0
Wat gebeurde er met Olaf in de momenten nadat Elsa hem heeft gebouwd en nadat ze hem “losliet” en haar ijspaleis creerde?

De nieuwe korte Frozen-film is vanaf aanstaande vrijdag, 23 oktober, te zien op Disney+. Het volledige aanbod van Disney+ vind je hier.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Once Upon a Snowman' via TMDb
Tekst: Disney+

Meer over:

Video on demand Films Video's Disney+Once Upon a Snowman (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree