Nieuw op Netflix: Emma Roberts in de romantische kerstkomedie 'Holidate'

Nieuw op Netflix: Emma Roberts in de romantische kerstkomedie 'Holidate'
28 oktober 2020 om 06:59

Netflix voegt vandaag de nieuwe romantische kerstkomedie Holidate (2020) toe, met Emma Roberts en Luke Bracey in de hoofdrollen.

Sloane (Roberts) en Jackson (Bracey) hebben er beiden een hekel aan om vrijgezel te zijn tijdens de feestdagen. Waarom zijn ze dit jaar dan niet elkaars 'holidate'? Of Sloane er een serieuze relatie uithaalt, is nog maar de vraag. Voor nu helpt de 'holidate' tegen de constante bemoeienis vanuit hun families.

De twee stellen regels op en zijn voortaan elkaars wederhelft bij allerlei feestjes voor de duur van één jaar. Al snel blijkt echter dat ze elkaar steeds leuker beginnen te vinden. Dat was natuurlijk niet de bedoeling…

Bekijk hier de trailer van Holidate:

Roberts zullen de meesten kennen van haar rollen in American Horror Story (2011– ) en Scream Queens (2015– ). Holidate wordt geregisseerd door John Whitesell, de man achter Big Momma's House 2 (2006) en Malibu's Most Wanted (2003). Tiffany Paulsen schreef het script.

Holidate is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle kerstfilms die binnenkort op Netflix verschijnen, kun je hier terecht.

Holidate (2020)
6.1
Sloane en Jackson hebben er beiden een hekel aan om vrijgezel te zijn tijdens Kerstmis, waar ze voortdurend worden geconfronteerd met het oordeel van hun bemoeizuchtige families.

Beeld: Still 'Holidate' TMDb

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsHolidate (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree