John David Washington komt naar Netflix met de thriller 'Born to Be Murdered'

John David Washington komt naar Netflix met de thriller 'Born to Be Murdered'
27 oktober 2020 om 17:48

Netflix koopt de rechten van Born to Be Murdered (2021), een nieuwe thriller met John David Washington en Alicia Vikander in de hoofdrol. De streamingdienst is van plan hun nieuwe aanwinst in 2021 uit te brengen.

Born to Be Murdered speelt zich af in Athene, Griekenland, waar een koppel op vakantie is (gespeeld door Washington en Vikander). De twee raken tijdens hun reis betrokken bij een gewelddadige complottheorie en de consequenties daarvan.

Naast het duo in de hoofdrol spelen ook Boyd Holbrook, bekend van The Predator (2018) en Logan (2017), en Vicky Krieps, die we ook kennen als Alma in Phantom Thread (2017), mee.

Ferdinando Cito Filomarino regisseerde de film aan de hand van het script van Tommy Oliver. De regisseur, tevens de neef van de Italiaanse filmmaker Luchino Visconti, maakt zijn Engelstalige filmdebuut met Born to Be Murdered.

Washington zal binnenkort (naar verwachting nog voor de release van Born to Be Murdered) ook op Netflix te zien zijn in Malcolm & Marie (2020), de film die hij tijdens de quarantaine in het geheim opnam samen met Zendaya. Daarnaast werd onlangs bekend dat de Tenet-acteur zich bij de cast voegt van de nieuwe film van David O. Russell, met Margot Robbie en Christian Bale.

Born to Be Murdered (2021)
Een koppel dat op vakantie is, raakt betrokken bij een gewelddadige complottheorie en de consequenties daarvan.

Beeld: Still 'Tenet' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Algemeen Films Celebrities Video on demand NetflixBorn to Be Murdered (2021)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree