Amazon Prime Video maakt de releasedatum bekend van 'American Gods' seizoen 3

Amazon Prime Video maakt de releasedatum bekend van 'American Gods' seizoen 3
27 oktober 2020 om 16:38

Streamingdienst Amazon Prime Video maakt de releasedatum bekend van het derde seizoen van American Gods (2017– ): de nieuwe afleveringen zijn vanaf maandag 11 januari te zien.

Seriemaker Neil Gaiman brengt vandaag een brief uit, gericht aan fans van de serie.

De strijd van de goden en het volk in seizoen drie van American Gods is de strijd van Amerika. We dachten dat het niet op het juiste moment zou komen toen we het in kaart brachten, en ik dacht ook niet dat het boek nog steeds relevant zou zijn toen ik het meer dan 20 jaar geleden schreef. Maar, ik ben blij dat het nu gebeurt, in een jaar waarin het voelt alsof er verschillende verhalen worden gehoord, geëerd en in de toekomst mogen veranderen.

Eerder deze maand onthulde Amazon Prime Video al een eerste teaser van het nieuwe seizoen.

Overal ter wereld komt het derde seizoen op 11 januari op Amazon Prime Video, behalve in de VS, waar de nieuwe afleveringen op Starz komen te staan. In Nederland zijn de eerste twee seizoenen van American Gods nu te zien op Amazon Prime Video.

Voor een compleet overzicht van alle films en series die op Amazon Prime Video te zien zijn, kun je terecht op onze pagina Het volledige aanbod op Amazon Prime Video.

American Gods (2017– )
7.8
De serie 'American Gods' is gebaseerd op het gelijknamige boek van Neil Gaiman en draait om de strijd tussen de oude Goden en de nieuwe Goden.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'American Gods' via Bobbery Amsterdam
Tekst: Bobbery Amsterdam

Meer over:

Series Algemeen Video on demand Amazon Prime VideoAmerican Gods (2017– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree