Adam Sandler is een astronaut in de nieuwe Netflix-film van 'Chernobyl'-regisseur Johan Renck

Adam Sandler is een astronaut in de nieuwe Netflix-film van 'Chernobyl'-regisseur Johan Renck
27 oktober 2020 om 15:46

Adam Sandler zet na films als Uncut Gems (2019), Murder Mystery (2019) en Hubie Halloween (2020) zijn samenwerking met Netflix voort. De komedieacteur is gecast voor de hoofdrol van Spaceman of Bohemia, de nieuwe dramafilm van de Emmy-winnende regisseur Johan Renck.

Spaceman of Bohemia volgt astronaut Jakub (Sandler) die naar de rand van de melkweg wordt gestuurd om een mysterieus stofje te verzamelen op een wolk genaamd Chopra. De man die opgroeide als weesjongen op het Tsjechische platteland ontdekt dat hij wordt vergezeld door een bijzonder buitenaards wezen.

De nieuwe Netflix-film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jaroslav Kalfar. Regisseur Renck, die twee Emmy's won voor zijn HBO-miniserie Chernobyl (2019), kijkt uit naar de nieuwe samenwerking.

Terwijl we ons voorbereiden op onze reis naar Chopra, kan ik niet blijer zijn dat ik de perfecte partner heb gevonden in Adam [Sandler]. En nu, met de steun van de briljante Netflix-familie, ben ik diep opgewonden om aan onze onmogelijke reis te beginnen.

Johan Renck

Sandler is momenteel bezig met de opnames van de nieuwe Netflix-film Hustle, een sportkomedie waarin hij een basketbalscout speelt die ten onrechte wordt ontslagen.

Spaceman of Bohemia
Een weesjongen die op het Tsjechische platteland is opgegroeid, wordt de eerste astronaut van het land. Hij wordt belast met een solomissie naar Venus en ontdekt, terwijl hij zich in de diepe ruimte waagt, een mogelijk denkbeeldige reusachtige buitenaardse spin.

Beeld: Still 'Uncut Gems' via Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Films Video on demand NetflixSpaceman of Bohemia

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree