Vanavond op tv: Jessica Chastain en Idris Elba in 'Molly's Game'

Vanavond op tv: Jessica Chastain en Idris Elba in 'Molly's Game'
28 oktober 2020 om 11:25

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip het Oscargenomineerde biografische drama Molly's Game (2017).

In Molly's Game speelt Jessica Chastain de voormalig professionele skiester Molly Bloom die door een val wordt gedwongen om te stoppen met sporten. Hierdoor rolt ze de mysterieuze gokwereld in. Binnen no-time organiseert ze haar eigen games waarbij Hollywoodsterren, beruchte CEO's en advocaten aanschuiven.

De film is geregisseerd door Aaron Sorkin, die onlangs voor Netflix de tevens biografische film The Trial of the Chicago 7 (2020) maakte. Waargebeurde verhalen liggen helemaal in het straatje van Sorkin, zo won hij ook een Oscar voor het script van The Social Network (2010), over Facebook-oprichter Mark Zuckerberg.

Bekijk hier de trailer van Molly's Game:

Molly's Game is vanavond om 20:30 uur te zien op RTL8. De film is daarnaast nu ook te zien op Netflix, Videoland en via Pathé Thuis.

Heb je Molly's Game al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze week.

Molly's Game (2017)
7.4
Wanneer de voormalig professionele skiester Molly Bloom gedwongen wordt te stoppen met sporten, rolt ze de mysterieuze gokwereld in.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Molly's Game' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsMolly's Game (2017)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree