Poolse horrorthriller 'Nobody Sleeps in the Woods Tonight' nu te zien op Netflix

Poolse horrorthriller 'Nobody Sleeps in the Woods Tonight' nu te zien op Netflix
28 oktober 2020 om 12:06

Netflix voegt vandaag de horrorthriller Nobody Sleeps in the Woods Tonight (2020) toe, over een groep aan technologie verslaafde tieners die zich in een offline-kamp bevinden.

Al snel komen de tieners erachter dat er een sinistere kracht heerst op het kamp dat hen voor altijd offline probeert te houden. Ze maken zonder hun smartphone een wandeling in het bos, wat natuurlijk niet gaat zoals gepland. In het donker komen ze gevaren tegen die ze nog nooit eerder hebben gezien, en moeten ze vechten voor hun leven.

Bekijk hier de trailer van Nobody Sleeps in the Woods Tonight:

De film is geregisseerd door de Poolse regisseur Bartosz M. Kowalski. De horrorthriller is op Netflix zowel in het Pools (origineel) te bekijken, als in het Engels (nagesynchroniseerd).

Nobody Sleeps in the Woods Tonight is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Nobody Sleeps in the Woods Tonight (2020)
4.8
Een groep aan technologie verslaafde tieners bevindt zich in een offline-kamp, waar een wandeling in het bos zonder smartphone niet zoals gepland gaat.
Beeld: Still 'Nobody Sleeps in the Woods Tonight' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsNobody Sleeps in the Woods Tonight (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws