Christian Bale landt in Australië voor de productie van 'Thor: Love and Thunder'

Christian Bale landt in Australië voor de productie van 'Thor: Love and Thunder'
28 oktober 2020 om 10:30

Christian Bale is geland in Australië, naar verluidt voor de voorbereiding op de opnames van Thor: Love and Thunder (2022). Als alles volgens planning verloopt hoopt de cast en crew in januari 2021 te starten met filmen.

Bale speelt de schurk in de nieuwe Marvel-film, hoewel we nog niet weten welke schurk precies. Als de opnames in januari beginnen is de kans aanwezig dat we door middel van setfoto's erachter komen wie Bale vertolkt in de nieuwe film van regisseur Taika Waititi.

Een oplettende YouTuber spotte hoe Bale het vliegtuig verlaat op het vliegveld van Sydney:

Ook Natalie Portman landde onlangs in Australië, waar ze inmiddels al druk aan het trainen is voor haar rol als Mighty Thor. De actrice speelde mee in de eerste twee Thor-films als Jane Foster, de vrouw waar Thor (Chris Hemsworth) gevoelens voor ontwikkelde.

Marvel is langzaam maar gestaag al het uitgestelde werk weer aan het oppakken; zo zijn ze druk met de casting van de nieuwe serie Moon Knight (2021) op Disney+ en heeft Tom Holland inmiddels het script ontvangen voor Untitled Spider-Man Sequel (2021), waarvan de opnames al snel beginnen. Daarnaast lukte het de studio om de opnames van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021) vorige week af te ronden.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Knight of Cups' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Algemeen CelebritiesThor: Love and Thunder (2022)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree