Eerste teaser van horrorkomedie 'Willy's Wonderland' met Nicolas Cage nu te zien

Eerste teaser van horrorkomedie 'Willy's Wonderland' met Nicolas Cage nu te zien
31 oktober 2020 om 15:13

In de nieuwe horrorkomedie Willy's Wonderland (2020) speelt Nicolas Cage een zwerver die met tegenzin een nieuw baantje als conciërge aanneemt bij een verlaten pretpark. Maar daar krijgt hij al snel spijt van, wat zo verlaten is het park niet… De eerste teaser van de film is nu te zien.

Het pretpark staat namelijk nog vol met oude animatronics en andere onderdelen van oude attracties. Zodra de avond valt en het donkerder wordt, ontdekt de net aangenomen conciërge dat hij niet alleen is. Die rare wezens en poppen zijn bezeten, gaan achter hem aan en hij moet vechten voor zijn leven. Kijk de teaser hier:

Het leek er in eerste instatie op dat de angstaanjagende komedie 'Wally's Wonderland' zou gaan heten, maar uit de gloednieuwe poster en de bijbehorende teaservideo blijkt dat de makers toch hebben gekozen voor het vergelijkbare Willy's Wonderland.

Willy's Wonderland (2020)
Een zwerver krijgt een baantje aangeboden als conciërge in het verlaten pretpark, genaamd Wally's Wonderland.

De film is geregisseerd door Kevin Lewis, en naast Cage spelen ook Emily Tosta, Beth Grant, Ric Reitz, en Chris Warner mee. Vanaf wanneer de film te zien zal zijn is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Screenshot uit 'Willy's Wonderland - Official Teaser'
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsWilly's Wonderland (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree