Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week
31 oktober 2020 om 16:40

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Onder andere het slotseizoen van de Italiaanse misdaadserie Suburra (2017–2020) ging deze week in première op Netflix. Ook verscheen de nieuwe − nu al populaire − animatieserie Blood of Zeus (2020). In de lijst hieronder tonen we je de beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.2
  Kijk op Netflix • In 'Somebody Feed Phil' reist Phil Rosenthal de wereld rond en leert de lokale keuken en cultuur van bijvoorbeeld Bangkok, Lissabon en Mexico-Stad kennen.
 2. 7.9

  Suburra (2017–2020)

  Seizoen 3, 6 afleveringen
  Kijk op Netflix • In een kuststadje bij Rome ontaardt een geschil over landbezit in een dodelijk gevecht tussen de georganiseerde misdaad, corrupte politici en het Vaticaan.
 3. 7.7
  Kijk op Netflix • Als burger die in het oude Griekenland leeft, ontdekt Heron zijn ware erfenis als zoon van Zeus, en zijn doel:
 4. 7.6

  Deadly Class (2019– )

  Nieuw! Seizoen 1, 10 afleveringen
  Kijk op Netflix • Marcus wordt gerekruteerd voor een academie waar 's werelds grootste misdaadfamilies hun volgende generaties naar toe sturen.
 5. 7.5

  Gigantosaurus (2019– )

  Nieuw! Seizoen 1, 52 afleveringen
  Kijk op Netflix • Vier prehistorische vriendjes beleven tal van avonturen en proberen een mysterie over een groot, woest wezen te ontrafelen.

Nieuwe afleveringen

Nieuwe afleveringen van terugkerende series verschenen er van de volgende series. De nieuwste aflevering van Undercover is nu nog niet te zien, deze staat voor morgen (zondag) om 20:55 uur op de planning:

Bekijk alle nieuwe films en series op Netflix op Nieuw op Netflix.

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree