Alle seizoenen van misdaadserie 'Elementary' nu te zien op Amazon Prime Video

Alle seizoenen van misdaadserie 'Elementary' nu te zien op Amazon Prime Video
23 november 2020 om 14:53

Amazon Prime Video voegt vandaag alle seizoenen toe van de Sherlock Holmes-serie Elementary (2012–2019). In de Amerikaanse versie van het bekende verhaal van Sir Arthur Conan Doyle kruipt Jonny Lee Miller in de huid van de detective.

Holmes is naar de Verenigde Staten afgereisd nadat hij was opgenomen vanwege een drugsverslaving. Dokter Joan Watson (Lucy Liu) begeleidt voormalig drugsverslaafden in het rehabilitatiecentrum en het duurt niet lang voordat ze Holmes helpt bij een zaak. Ook in Amerika heeft de detective namelijk een lijntje met de politie en hij wordt regelmatig ingeschakeld door agent Thomas Gregson (Aidan Quinn).

Bekijk hier de trailer van Elementary:

Het eerste seizoen van Elementary verscheen 8 jaar geleden waarna de serie tot 2019 nieuwe afleveringen mocht maken voordat deze met het zevende seizoen ten einde kwam. De misdaadserie is twee keer genomineerd voor een Emmy.

Alle zeven seizoenen van Elementary zijn nu te zien op Amazon Prime Video. Hoewel de serie op het moment van schrijven nog niet via de zoekfunctie op de streamingdienst is te vinden, is Elementary wel degelijk te zien via deze link.

Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Amazon Prime Video.

Elementary (2012–2019)
7.9
In 'Elementary' gaat voormalig Scotland Yard-adviseur Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) aan de slag in het hedendaagse New York.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Elementary' via TMDb

Meer over:

Series Video on demand Amazon Prime Video VOD-tips Prime Video-tipsElementary (2012–2019)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws