Netflix deelt teaser van seizoen 2 van de Noorse kerstserie 'Hjem til Jul'

Netflix deelt teaser van seizoen 2 van de Noorse kerstserie 'Hjem til Jul'
23 november 2020 om 16:03

Er komt een nieuw sezoen van de Noorse kerstserie Hjem til Jul (2020). Dat maakt Netflix vandaag met een teaser bekend. De premisse lijkt hetzelfde: de vrijgezelle Johanne moet haar familie met kerst wéér teleurstellen met het feit dat ze nog geen vriendje heeft. Of is dat dit jaar anders…?

In seizoen 1 van de serie was Johanne het commentaar van haar familie over haar relatiestatus helemaal zat. Ze besluit, om van het gezeur af te zijn, 24 dagen lang zo veel te daten als ze kan, om zo een geschikte man te vinden die ze wel naar het kerstdiner mee kan slepen. Maar dat ging niet helemaal van een leien dakje…

Hoe het haar vergaat in het tweede seizoen weten nog niet, maar er lijkt wel iemand in het spel te zijn. Kijk de teaser hier:

Het tweede seizoen van Hjem til Jul is vanaf 18 december te zien op Netflix. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Hjem til Jul (2020)
7.7
De eeuwige vrijgezel Johanne is het zat om commentaar over haar relatiestatus te krijgen en gaat 24 dagen lang op zoek naar een partner die ze met kerst mee kan nemen.

Beeld: Still 'Hjem til Jul' via TMDb
Tekst: Netflix

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sHjem til Jul (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws