'Spider-Man 3' filmlocatie zorgt voor frustratie en duidt op een plottwist

'Spider-Man 3' filmlocatie zorgt voor frustratie en duidt op een plottwist
29 november 2020 om 15:16

Een locatie voor de aankomende Spider-Man-film zorgt voor frustratie en roept vragen op over welke kant het verhaal opgaat. Er zijn namelijk opnames in dezelfde school als in de eerdere twee films.

De Atlanta Journal-Constitution claimt dat Marvel toestemming heeft gekregen om te filmen op twee locaties die eerder als Peter Parkers school dienst deden in Spider-Man: Homecoming (2017) en Spider-Man: Far From Home (2019). Dit is opvallend omdat er verder vanwege corona geen films opgenomen zouden mogen worden, maar een tegemoetkoming van 50.000 dollar heeft wellicht geholpen om dat te veranderen. Ouders van leerlingen zijn echter gefrustreerd, omdat studenten nog thuis zitten terwijl er dus wel een filmcrew mag komen.

Dat de school een grote rol speelt is ook verrassend op basis van de mid-credits scène uit Far From Home waarin Peter niet alleen ontmaskerd is als Spider-Man, maar ook als de moordenaar van Mysterio. Dat Peter weer gewoon in de schoolbanken terugkeert, klinkt in dat licht apart. Het kan natuurlijk dat er sprake is van een flashback, maar omdat de plek zo belangrijk lijkt te zijn voor het team, zou het ook kunnen dat daar bijvoorbeeld een eindgevecht plaats zal vinden. Daar zullen vermoedelijk ook Doctor Strange, Electro en andere leden van de Sinister Six bij betrokken zijn.

Het lijkt er in ieder geval op dat we een verrassing kunnen verwachten, maar het zal nog even duren voordat we Spider-Man: No Way Home (2021) kunnen zien, want een releasedatum staat op zijn vroegst gepland voor december 2021. Wel delen castleden al wat kiekjes van de set, zoals laatst Tom Holland, waarbij hij ook nog eens het belang het dragen van een masker benadrukte.

Beeld: Still 'Spider-Man: Far From Home' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films AlgemeenSpider-Man: No Way Home (2021)

Lees ook:

Meer films

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws