'Thor: Love and Thunder' brengt mogelijk een dood personage terug

'Thor: Love and Thunder' brengt mogelijk een dood personage terug
1 december 2020 om 10:46

Het zou heel goed kunnen dat Thor: Love and Thunder (2022) een dood personage weer tot leven brengt, zo schrijft Digital Spy. Regisseur Taika Waititi postte op zijn Instagram namelijk foto's met acteur Idris Elba, die het personage Heimdall vertolkte in de Marvel-films.

Dat Elba in Nieuw-Zeeland is, is opvallend met de restricties vanwege het coronavirus en het is dan ook een mogelijkheid dat hij daar is omdat hij in de vierde Thor-film zal verschijnen. Aangezien zijn karakter in Avengers: Infinity War (2018) overleed, zou hij dus weer tot leven moeten komen, wat in het Marvel-universum niet uitgesloten is, maar het kan ook dat hij slechts in een flashback of het hiernamaals te zien is.

Elba zei eerder wel dat het mogelijk is dat Heimdall terugkomt:

Luister, Heimdall is een essentieel deel van de familie van goden. Dus je weet dat hij wellicht nog in leven zou kunnen zijn. Ik zeg maar wat. Ik gooi alleen even het idee op.

En als je het gevoel hebt dat daar enthousiasme uit spreekt om terug te keren, dat klopt:

Het personage van Heimdall heeft veel geschiedenis […] in de Thor-mythologie. En ik weet zeker dat er een interessante manier is om dat tot leven te brengen. En natuurlijk zou ik [terugkeren].

Thor: Love and Thunder moet verschijnen in februari 2022.

Thor: Love and Thunder (2022)
Het vervolg op Thor: Ragnarok en de vierde film in de Thor-saga.
Beeld: Still 'Thor: Ragnarok' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsThor: Love and Thunder (2022)

Lees ook:

Meer films

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws