Netflix deelt trailer van kerstserie 'How to Ruin Christmas: The Wedding'

Netflix deelt trailer van kerstserie 'How to Ruin Christmas: The Wedding'
1 december 2020 om 11:08

Netflix is in kerstsferen. Waar ze eerder al de trailer van het nieuwe seizoen van Hjem til Jul (2020) deelden, is nu ook de eerste trailer van de nieuwe kerstserie How to Ruin Christmas: The Wedding (2020) te zien.

In de serie wordt de kerststress nog eens verdubbeld, want naast kerst is er op dezelfde dag een bruiloft gepland. Als Tumi Sello dan ook voor het eerst in jaren met tegenzin terugkeert naar haar familie, is het allemaal geen picture perfect, want ze verpest de bruiloft van haar zus door een uit de hand gelopen feestje. Daarop moet ze aan de slag om te proberen om de schade te beperken en het weer goed te maken. Kijk de trailer, die al laat zien dat we heel wat chaos kunnen verwachten, hieronder:

De serie zal vanaf 16 december op Netflix te zien zijn. Kijk je toch liever iets anders dan een kerstserie, bekijk dan het volledige aanbod van Netflix hier.

How to Ruin Christmas: The Wedding (2020)
5.8
Als Tumi Sello, de rebel en het zwarte schaap van de familie, voor het eerst in jaren en met tegenzin Kerstmis komt vieren met haar onevenwichtige familie, is dat niet het gelukkige weerzien met de verloren dochter waarop iedereen had gehoopt.

Beeld: Still 'How to Ruin Christmas: The Wedding' via Netflix

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sHow to Ruin Christmas: The Wedding (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws