Netflix deelt trailer van het tweede seizoen van 'Hjem til Jul'

Netflix deelt trailer van het tweede seizoen van 'Hjem til Jul'
1 december 2020 om 10:27

Het is nog maar kort geleden dat Netflix de eerste teaser deelde van Hjem til Jul (2020) en daarmee bekendmaakte dat we Johanne opnieuw kunnen vergezellen in haar voorbereidingen voor kerst. Nu is er een volledige trailer geplaatst.

Het wordt duidelijk dat Johanne een nieuwe doelstelling heeft; in plaats van dat ze eindelijk een keer een vriendje mee wil nemen naar het kerstdiner, zal ze het kerstdiner dit jaar zelf organiseren. Dat is echter niet zomaar iets en al helemaal niet als je niet goed kan koken. Kijk hieronder alvast de trailer om een indruk te krijgen van waar Johanne allemaal tegenaan loopt in de rollercoaster van kerstvoorbereidingen.

Het tweede seizoen van Hjem til Jul kan je vanaf 18 december kijken vanaf je bank met een dekentje of een warme chocolademelk erbij om toch even de kerstsfeer te ervaren die we dit jaar missen. Begin je liever nu alvast met kerstseries en films kijken, check dan het hele aanbod op Netflix hier.

Hjem til Jul (2020)
7.7
De eeuwige vrijgezel Johanne is het zat om commentaar over haar relatiestatus te krijgen en gaat 24 dagen lang op zoek naar een partner die ze met kerst mee kan nemen.

Beeld: Still 'Hjem til Jul' via Netflix/Stefan Borup

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sHjem til Jul (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws