Netflix voegt vandaag 15+ films toe: dit zijn de 10 beste

Netflix voegt vandaag 15+ films toe: dit zijn de 10 beste
1 december 2020 om 11:44

Aan het begin van de maand voegt Netflix doorgaans veel nieuwe films en series toe. Ook deze eerste dag van december is de streamingdienst in een goede bui en wordt het aanbod met meer dan 15 films uitgebreid.

Om de keuze voor jou nóg makkelijker te maken, lichten we hieronder de 10 beste films voor je uit die vandaag zijn toegevoegd. Onze favoriet van vandaag is de oorlogsfilm Glory (1989), met Denzel Washington, Matthew Broderick en Morgan Freeman. Daarnaast zijn nu ook het biografische drama Only the Brave (2017) en de romantische komedie Barefoot (2014) te zien. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix.

Benieuwd naar de beste films en series op Netflix? Bekijk dan onze toplijsten via Beste films op Netflix en Beste series op Netflix.

 1. 7.8
  Kijk op Netflix • Amerika 19e eeuw. Robert Gould Shaw, zoon van rijke abolitionisten uit Boston, is pas 23 en erg idealistisch wanneer hij dienst neemt.
 2. 7.6
  Kijk op Netflix • In de Slag bij Thermopylae vochten Koning Leonidas (Gerard Butler) en 300 Spartanen op leven en dood tegen Xerxes en zijn enorme Perzische leger.
 3. 7.6
  Kijk op Netflix • Privédetective Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) en zijn vriend, huisgenoot en loyale assistent Dr. John Watson (Jude Law) grijpen in bij een geheim ritueel waarbij ze de invloedrijke Lord Blackwood (Mark Strong) te pakken weten te krijgen.
 4. 7.6
  Kijk op Netflix • Film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Granite Mountain Hotshots, is het heroïsche verhaal van een eenheid van lokale brandweermannen.
 5. 7.1
  Kijk op Netflix • Haar vader werkt ver weg, in Australië. De vastberaden Angela heeft een plan en een grote wens om haar familie voor de feestdagen weer bijeen te brengen.
 6. 6.8
  Kijk op Netflix • Milly (Toni Collette) en Jess (Drew Barrymore) zijn al hun hele leven beste vriendinnen. Als kinderen deelden ze alles en ook nu ze volwassen zijn, kunnen ze niet zonder elkaar.
 7. 6.6
  Kijk op Netflix • Het zwarte schaap van een welgestelde familie ontmoet een psychiatrisch patiënte die haar hele leven geïsoleerd is opgevoed.
 8. 6.6
  Kijk op Netflix • Een footballcoach op een middelbare school heeft een verliezend team en kan zijn baan kwijtraken. Hij zet alles op alles om een winnaarsmentaliteit te tonen op het veld.
 9. 6.2
  Kijk op Netflix • Na de overwinning op Leonidas' 300, trekt het Perzische leger onder leiding van Xerxes verder in zuidelijke richting naar de grote Griekse steden.
 10. 6.2
  Kijk op Netflix • Sinds ze hun aartsvijand The Shredder verslagen hebben, is de band tussen de Turtles niet zo sterk meer. Hun leermeester Splinter heeft moeite ze bij elkaar te houden en wordt ongerust wanneer er vreemde dingen gebeuren in New York City.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan al het nieuwe aanbod dat op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws