Maker van hitserie 'Vikings' werkt aan miniserie over de builenpest

Maker van hitserie 'Vikings' werkt aan miniserie over de builenpest
1 december 2020 om 12:10

History Channel − de zender achter de populaire serie Vikings (2013–2020) − gaat met seriemaker Michael Hirst aan de slag met hopelijk een nieuw succes: een miniserie over de uitbraak van de builenpest in het Londen van 1655.

De dramaserie wordt omschreven als een portret van Londen in de 17e eeuw tijdens de ergste uitbraak van de builenpest ooit. De ongelukkige Londenaren die in de stad blijven, worden op de proef gesteld en moeten een onmogelijke beslissing nemen. Hoe blijf je doorgaan als alles en iedereen om je heen in stukken valt?

De nieuwe miniserie wordt geschreven door Coleman Herbert. Vikings-maker Hirst is uitvoerend producent. Eli Lehrer, de vice-president van History Channel, is enthousiast over het voortzetten van de samenwerking met Hirst.

We kijken ernaar uit om weer samen te werken met de briljante Michael Hirst en om samen te werken met Ric Burns en onze eigen A+E Studio's om content te leveren die onze kijkers zal vermaken, verlichten, en de nieuwsgierigheid van de kijkers over het verleden te betrekken.

Vikings (2013–2020)
8.5
Het einde van de 8e eeuw, aan het begin van het tijdperk van de Vikingen. In 'Vikings' wordt het verhaal verteld van Ragnar Lothbrok, een vikingkrijger en boer die niets liever doet dan ontdekken en plunderen op zee.

Meer over:

Series Algemeen Video on demand NetflixVikings (2013–2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws