Sabrina zet alles op alles in de trailer van het slotseizoen van 'Chilling Adventures of Sabrina'

Sabrina zet alles op alles in de trailer van het slotseizoen van 'Chilling Adventures of Sabrina'
3 december 2020 om 16:21

Netflix deelt zojuist de officiële trailer van het slotseizoen van Chilling Adventures of Sabrina (2018–2020). In seizoen 4 zien we hoe Sabrina de strijd aangaat met The Eldritch Terrors, ook wel 'de Macabere Gruwelen' genoemd in het Nederlands. Lukt het haar om ze te verslaan?

Sabrina (Kiernan Shipka) is jarig en dat moet gevierd worden. Maar als The Eldritch Terrors neerdalen op Greendale en de coven, moet elke angstaanjagende bedreiging apart bestreden worden. Dit leidt hen uiteindelijk tot The Void, het einde van alles. Terwijl de heksen oorlog voeren, met behulp van de Fright Club, weet Nick zich langzaam weer in Sabrina's hart te nestelen, maar zal dat te laat zijn?

Bekijk hier de trailer van het slotseizoen van Chilling Adventures of Sabrina:

In juli kwam Netflix met slecht nieuws en maakte de streamingdienst bekend Chilling Adventures of Sabrina te cancelen. Het vierde seizoen sluit 31 december de serie af. Maker Roberto Aguirre-Sacasa noemt het een eer om onderdeel te hebben mogen zijn van de Netflix-serie: "De cast was een plezier om mee samen te werken, met Kiernan [Shipka] als iedereens favoriete tienerheks voorop."

Seizoen 4 van Chilling Adventures of Sabrina is vanaf 31 december te zien op Netflix. Seizoen 1 tot en met 3 zijn nu al te bekijken op de streamingdienst.

Chilling Adventures of Sabrina (2018–2020)
7.5
Tienerheks Sabrina moet kiezen tussen de hekswereld van haar familie en de menselijke wereld van haar vrienden en ondertussen gaat ze de strijd aan met het kwaad dat haar vrienden en haar familie in gevaar brengt...

Beeld: Still 'Chilling Adventures of Sabrina' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sChilling Adventures of Sabrina (2018–2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws