Netflix deelt de eerste teaser van nieuwe dramaserie 'Firefly Lane'

Netflix deelt de eerste teaser van nieuwe dramaserie 'Firefly Lane'
3 december 2020 om 17:43

Netflix heeft zojuist de eerste beelden vrijgegeven van Firefly Lane (2021), de gloednieuwe Original-dramaserie. De streamingdienst maakt tegelijkertijd de releasedatum bekend; Firefly Lane is vanaf 3 februari 2021 te zien op Netlfix.

De twee vriendinnen Tully en Kate kennen elkaar door dik en dun. Al dertig jaar delen ze alles met elkaar, van de ups tot de downs. Toch zijn ze allebei een hele andere kant opgegaan in hun levens; zo koos de één voor roem en rijkdom, en de ander voor haar huwelijk en het moederschap.

Bekijk hier de officiële teaser van Firefly Lane

De Netflix-serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Kristin Hannah. De hoofdrollen worden gespeeld door Katherine Heigl, bekend van Grey's Anatomy (2005– ), en door Sarah Chalke, bekend van Scrubs (2001–2010) en How I Met Your Mother (2005–2014).

Firefly Lane verschijnt 3 februari 2021 op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Firefly Lane (2021)
Tully en Kate ontmoetten elkaar op Firefly Lane toen ze meisjes waren. Na 30 jaar lief en leed zijn ze beste vriendinnen en onafscheidelijk.

Beeld: Still 'Firefly Lane' via Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sFirefly Lane (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws