Netflix cancelt 'Chilling Adventures of Sabrina'

Netflix cancelt 'Chilling Adventures of Sabrina'
9 juli 2020 om 10:12

Helaas slecht nieuws voor fans van Chilling Adventures of Sabrina (2018– ). Netflix maakt woensdagavond bekend de serie niet met een vijfde seizoen te zullen verlengen. Het vierde deel zal later dit jaar te zien zijn en daarmee de serie afsluiten.

Maker van de serie, Roberto Aguirre-Sacasa, maakt het nieuws bekend. Hij is bedroefd dat ze niet verder kunnen met de serie maar tegelijkertijd dankbaar voor de tijd die hij samen met de cast en crew heeft mogen werken.

Het was een eer om onderdeel te zijn van Chilling Adventures of Sabrina. De cast was een plezier om mee samen te werken, met Kiernan [Shipka] als iedereens favoriete tienerheks voorop.

Waarom Netflix de stekker eruit trekt is onduidelijk. Vorige week kwam er ook al een einde aan de Riverdale-spinoff Katy Keene (2020– ), ook van Aguirre-Sacasa. In diezelfde week werd bekend dat zijn serie The Brides niet wordt opgepakt door de zender ABC. Zou er iets achter de schermen met Aguirre-Sacasa aan de hand zijn waardoor al zijn series er plots mee stoppen?

Hoe dan ook, het vierde seizoen van Chilling Adventures of Sabrina zal nu het einde van de serie zijn. In een tweet van de serie onthullen ze alvast vier foto's van het nieuwe seizoen. Het belooft een spookachtige maar sexy finale te worden. De laatste acht afleveringen zullen nog voor het einde van 2020 op Netflix te zien zijn.

Chilling Adventures of Sabrina (2018– )
7.6
Tienerheks Sabrina moet kiezen tussen de hekswereld van haar familie en de menselijke wereld van haar vrienden en ondertussen gaat ze de strijd aan met het kwaad dat haar vrienden en haar familie in gevaar brengt...

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Chilling Adventures of Sabrina' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixChilling Adventures of Sabrina (2018– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten