Netflix-sterren verrassen kijkers in eerste trailer van de nieuwe serie 'Happier Hour'

Netflix-sterren verrassen kijkers in eerste trailer van de nieuwe serie 'Happier Hour'
9 juli 2020 om 09:41
9 juli 2020 om 19:08

Nu producties stilliggen en de meeste acteurs thuiszitten dacht Netflix hen even goed aan het werk te kunnen zetten voor een nieuw programma. In Happier Hour (2020) komen bekende gezichten uit Netflix-Originals virtueel samen om te vertellen over hun quarantainetijd en om hun fans te verrassen. De streamingdienst brengt zojuist de eerste trailer uit.

Happier Hour is geen serie die je via de gebruikelijke manier kunt kijken als Netflix-abonnee, maar elke donderdag in juli verschijnt een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van de streamingdienst. Iedereen kan dit programma dus zien.

Met onder andere Lisa Kudrow uit Space Force (2020– ), Hasan Minhaj van de Netflix-talkshow Patriot Act with Hasan Minhaj (2018– ) en Issa Rae uit The Lovebirds (2020) zijn de grootste Netflix-sterren te zien. Aan elkaar vertellen ze hoe ze de quarantaine hebben overleefd. Ook mogen fans aanhaken tijdens de videogesprekken. Bekijk het zelf in de eerste trailer van Happier Hour:

De nieuwe serie is uiteraard geheel het gevolg van de coronacrisis en is één van de weinige opties die acteurs nu hebben om toch te kunnen werken. Reizen en werken op de set is in veel landen nog niet mogelijk, hoewel de producties nu langzaam weer op gang komen. Zo zijn de opnames van Avatar 2 (2021) in Nieuw-Zeeland inmiddels hervat en start Mission: Impossible 7 (2021) in september weer met filmen.

Bekijk hier de eerste aflevering:

Happier Hour (2020)
In 'Happier Hour' komen bekende gezichten uit Netflix-Originals virtueel samen om te vertellen over hun quarantainetijd en om hun fans te verrassen.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Video on demand Series NetflixHappier Hour (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten