Opnames 'Mission Impossible 7' worden in september hervat

Opnames 'Mission Impossible 7' worden in september hervat
2 juni 2020 om 13:07

Nadat de opnames van Mission: Impossible 7 (2021) in februari stil kwamen te liggen door het coronavirus, staat een doorstart eindelijk weer op de planning. Vanaf september hoopt assistent-regisseur Tommy Gormley weer te beginnen met filmen.

Vooral vanwege de vele buitenlandse locaties waar de opnames plaats zouden vinden was het voor de crew lastig om de internationale plannen rond te krijgen te midden van een pandemie. Toch zullen ze in september alle landen bezoeken waar ze oorspronkelijk zouden filmen.

We hopen weer op te starten in september en om in alle geplande landen gewoon te kunnen filmen. Daarnaast zullen we een groot deel filmen in een studio in Groot-Brittanië, hopen we.

Tommy Gormley

Hoewel de terughoudendheid de overhand neemt in de verklaring van Gormley, is dit een goede eerste stap in de wederopbouw van de filmindustrie. Als ze daadwerkelijk in de verschillende landen kunnen beginnen aan de opnames, dan heeft een productie van dit formaat grote positieve invloed op de internationale industrie van filmproducties. De films van Mission Impossible werken gebruikelijk met grote crews, veel castleden en een groot budget. Dit is voor veel landen nu meer dan welkom. Vooral voor Italië, waar de cast destijds in Venetië de opnames moesten staken.

Als alles naar verwachting verloopt hopen ze in april of mei klaar te zijn met de opnames. Paramount hoopt Mission Impossible 7 in november 2021 in de bioscopen te kunnen vertonen. Het achtste deel van de franchise is daardoor uitgesteld naar de zomer van 2022.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Mission Impossible - Fallout' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsMission: Impossible 7 (2021)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten