Regisseur 'The New Mutants' heeft plannen voor een trilogie van de superheldenfilm

Regisseur 'The New Mutants' heeft plannen voor een trilogie van de superheldenfilm
2 juni 2020 om 13:42

Josh Boone, regisseur van de superheldenfilm The New Mutants (2020), die later dit jaar uitkomt, hoopt van zijn film uiteindelijk een trilogie te maken.

Boone hoopt dat zijn film in augustus een groot succes zal zijn waardoor hij van de studio verder mag met twee vervolgen. The New Mutants heeft vele vertragingen opgelopen, deels door de overname van 20th Century Fox door Disney; de eerste trailer kwam al in 2017 uit. Volgens Boone heeft hij hierdoor de tijd gehad om de film echt te maken zoals hij dat wilde, waardoor hij nu nog meer zijn zinnen zet op een trilogie.

The New Mutants (2020)
Vijf jonge mutanten die net hun superkrachten hebben ontdekt terwijl ze in een geheime faciliteit tegen hun wil in worden vastgehouden, vechten om hun zonden uit het verleden te ontvluchten en te vechten om te overleven.

Marvel Studios heeft naar verluidt al plannen voor een reboot van X-Men, maar of The New Mutants als X-Men-spinoff hier een rol in krijgt en of de nieuwe film onderdeel kan worden van het grote Marvel-universum, is nog niet duidelijk. Er zou voor The New Mutants wel al gewerkt worden aan een postcreditsscène, die Marvel-films vaak alleen hebben als ze onderdeel zijn van het MCU. Hoe dan ook, Boone heeft de plannen al helemaal uitgestippeld:

Het komt erop neer dat ik, na deze lange tijd, MIJN versie van 'The New Mutants' heb kunnen maken, en daar ben ik trots op. Wat ik nu hoop is dat de film een groot genoeg succes is zodat de studio mij groen licht geeft voor een trilogie. Ik heb de plannen al klaarliggen.

The New Mutants zou oorspronkelijk al in april uitkomen, maar de release werd door het coronavirus uitgesteld naar augustus.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The New Mutants' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsThe New Mutants (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten