Docu '40 Years of Rocky' is vanaf deze datum online te zien

Docu '40 Years of Rocky' is vanaf deze datum online te zien
2 juni 2020 om 14:21

De documentaire over de maak van de iconische boksfilm Rocky (1976) krijgt een digitale release. 40 Years of Rocky: The Birth of a Classic (2020) geeft – zoals we eerder schreven – een uniek kijkje achter de schermen van de grote doorbraak van Sylvester Stallone.

Distributeur Virgil Films zal de docu 9 juni digitaal beschikbaar maken. De film krijgt vanwege de coronacrisis dus geen bioscooprelease. In 40 Years of Rocky blikt Sylvester Stallone ruim 40 jaar na dato terug op het maken van de film die later aan het begin bleek te staan van een wereldberoemde franchise. Rocky won in 1977 zelfs de Oscar voor Best Picture.

40 Years of Rocky: The Birth of a Classic (2020)
8.5
Meer dan veertig jaar na de release van Rocky (1976) vertelt Sylvester Stallone over het maken van de geliefde klassieker die hem tot een icoon maakte.

De documentaire is geschreven en geregisseerd door Derek Wayne Johnson, die momenteel ook bezig is met het afronden van de docu Stallone: Frank, That Is (2020). In deze documentaire werkt Johnson ook samen met Sylvester Stallone, ditmaal om het verhaal te vertellen van zijn getalenteerde broer, Frank Stallone.

40 Years of Rocky zal vanaf 9 juni op plekken als Amazon, iTunes en Google Play te huren zijn. Bekijk hieronder alvast de trailer:

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Poster '40 Years of Rocky' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films40 Years of Rocky: The Birth of a Classic (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten